Новини
 

Стара Загора ще е домакин на последните срещи от редовния сезон

В категория Плажен футбол

Днес в Стара Загора стартира заключителният трети етап от редовния сезон на Mussala Първа Лига Beach Soccer. Тимовете трябва да изиграят последните три кръга, след което първите четири в крайното класиране ще продължат спора за титлата на страната, а тези след тях ще се сборят за местата от пето до седмо.

МФК Спартак ще срещне отборите на Верея и ФК Русе. В събота от 17:30 часа е двубоя с домакините, а в неделя в 12:15 часа е срещата с русенци, с която ще се сложи и точка на първия етап в първенството.

Програмата в петък откриват домакините от Верея и бургаския Свети Никола, а след тях на пясъка един срещу друг ще се изправят дебютантите от Атлетик (Каблешково) и столичният СА-МВР. Петъчната програма затварят тимовете на ФК Русе и Любимец 13 (Варна).
Двубоите ще се играят на терена за плажни спортове в спортен комплекс „Трейс Арена“. След новата наредба на Министъра на здравеопазването ще бъде допусната и публика до 50 % заетост от капацитета на съоръжението. Всички срещи пък ще бъдат излъчвани в страницата на първенството – https://www.facebook.com/bulgariabeachsoccer/

Програмата:
5 кръг – Стара Загора, 07 август, петък
16:15 Верея – Св. Никола
17:30 Атлетик – СА МВР
18:45 ФК Русе – Любимец

6 кръг – Стара Загора, 08 август, събота
16:15 Св. Никола – Атлетик
17:30 МФК Спартак – Верея
18:45 Любимец – СА МВР

7 кръг Стара Загора, 09 август, неделя
09:45 Св. Никола – Любимец 13
11:00 СА МВР – Верея
12:15 ФК Русе – МФК Спартак