Новини
 

Спартак победи сборен варненски тим в контрола

В категория Клубни

Шампионът на България по плажен футбол Спартак Варна победи с 12:7 сборен тим от морската столица, съставен от играчи на вице шампиона на страната – Вяра, Надежда и Любов и четвъртия в държавното – Варненски момчета. Срещата се игра на Южния плаж по инициатива на отборите от Варна, като вероятно ще се превърне в традиционна, поне докато атмосферните условия го позволяват.

Истинско атомно нападение оформиха бившия играч на Спартак и Калиакра Георги Филипов и Станислав Николов-Рамбо, които развинтиха защитата на сборния тим. Украшението на двубоя бе едно от попаденията на Симеон Христов, който вкара със страховита задна ножица. Безупречни изяви на вратата на Спартак имаше младия страж на тима Цветозар Овчаров-Лацио, който не допусна да му бъде отбелязан гол в минутите, които бе на терена.

Веднага след края на срещата играчите на Спартак разпуснаха на по чаша бира, където пък блесна таланта на триото Деян Митев-Баждека, Стоян Филев-Рънърса и Стоян Костов-Бърканичков. Тримата, които с изявите си на терена по-скоро събираха последните слънчеви лъчи от отиващото се лято, от колкото да играят плажен футбол, демонстрираха страхотна форма и забавляваха всички с любовните си истории от топлите месеци, споделиха от клуба. Явно окрилени от успеха на отбора си тримата продължиха ударно в известна чалготека, където се раздадоха до краен предел на дансинга.