Новини
 

Санкт Петербург ще е домакин на Интер Къп

В категория Плажен футбол

Станалият традиционен турнир по плажен футбол на закрито „Интер Къп“, ще се проведе отново в Санкт Петербург. След като преди година мероприятието бе отменено поради настъпилата пандемия, в края на този месец организаторите ще направят неговото дванадесето издание. Арена на двубоите ще е закритият комплекс за плажни спортове „Динамит“.

Осем отбора ще мерят сили в надпреварата, която се използва от тимовете за подготовка и генерална репетиция преди старта на сезона през месец май. Интересно е да се отбележи, както и в предни издания, в турнира ще участват както клубни, така и национални селекции, което още повече повдига нивото му. Руският първенец Локомотив (Москва), шампионът на Европа Кристал (Санкт Петербург), Делта (Саратов), ЦСКА (Москва), Криля Советов (Самара) и Лекс (Санкт Петербург) са клубните представители, а Русия и Беларус ще участват с националните си отбори.

Участниците ще са разпределени на две предварителни групи, срещите от които са на 21, 22 и 23 април. На 24 са полуфиналите, а финалният ден, в който ще стане ясен и победителят е 25 април.