Новини
 

МФК Спартак ще участва на турнир по мини футбол

В категория Клубни

Шампионът на страната по плажен футбол ще започне новата година с участие на турнир по мини футбол. Идеята е на част от играчите от тима и има за цел да запълни времето до старта на подготовката на тима за новия сезон на пясъка.

МФК Спартак ще участва в надпреварата ZEUS Cup, в която са се записали още 15 отбора от морската столица. Те са в две предварителни групи, след което следват елиминации. В групата на Спартак са още тимовете на Порто, Госип Бар, Фулмакс, Интернационал, Унити, Импакт и Флотски Арсенал.

Същинската част от подготовката на отбора за предстоящия сезон в плажния футбол ще започне в края на януари, като в момента се уточняват всички подробности по графика на заниманията. Пред МФК Спартак предстои участие в основния кръг на Шампионската лига между 29 май и 7 юни в Назаре, Португалия, което ще бъде потвърдено едва, след набирането на необходимия за това бюджет от средства, както и в националния шампионат по плажен футбол.

Любопитно завръщане в редиците на тима ще запише Георги Бомбов, който ще се присъедини към отбора за турнира на малки вратички, след като премина късния фитнес тест преди старта на срещите от надпреварата.