Новини
 

Буря прекрати ACTIV BEACH SOCCER CUP

В категория Плажен футбол

Пороен дъжд, град и силен вятър, прекратиха срещите от днешния ден на турнира ACTIV BEACH SOCCER CUP 2014. Организаторите спряха надпреварата по време на двубоя между отборите на Вяра, Надежда и Любов и Тича (Д.Чифлик) след като на няколко пъти преди това имаше прекъсвания заради разразилата се над Варна силна буря.

Все пак се изиграха два двубоя от програмата на турнира, който се провежда за пета поредна година. В първия мач от надпреварата паднаха цели 17 гола. Тимът на Устрем започна устремно и поведе с 6:2 на опитния състав на Варненските момчета. Възпитаниците на Веско Ганчев стигнаха до изравняване през третата част, но играчите на водения от Атанас Балтов тим, отново излязоха напред в резултата. В заключителните минути по-опитния тим на Варненските момчета вкара три попадения и измъкна успеха в срещата с 10:7. С хеттрик за победителите се отчете Александър Пенев, по два гола добавиха Николай Стойчев и Любо Пенев, а по един се отчетоха бившия международен рефер Димо Радев, Калин Колев и играещия наставник Веско Ганчев – бат Веси. С по два гола за Устрем блеснаха легендата на Черно Море Емил Бояджиев – Мардата и Пламен Андреев. Останалите попадения за тима вкараха Стоян Стоянов, Никола Николов и Бехир Митков.

МФК Спартак победи СК МВР (Варна) с 8:0 във втория двубой от програмата. Под проливния дъжд играчите на Спартак успяха да стигнат до успеха, след като Калоян Цветков, Мартин Великов и Георги Бомбов реализираха по две попадения, а Иво Мирчев добави едно. Последния гол във вратата на „полицаите“ беше дело на техен играч.

Утре турнира продължава от 08:45 часа, като ще започне с доиграване на прекратения мач между Вяра, Надежда и  Любов и Тича (Д.Чифлик), след което срещите продължават по реда на програмата от турнира. Поради настъпилите промени, организаторите взеха решение да отменят полуфиналите и така за трофея ще спорят директно победителите в двете предварителни групи.

Програма неделя, 20 юли
08:45 Вяра, Надежда и Любов – Тича (Д.Чифлик)
09:30 Устрем – Феникси
10:20 Спартак Варна – Варн.момчета
11:10 ФК Русе – Тича (Д. Чифлик)
12:00 Бъзън – Вяра, Надежда и Любов
12:50 Устрем – Спартак Варна
13:40 Варн.момчета – Феникси
14:30 Вяра, Надежда и Любов – ФК Русе
15:20 Тича (Д. Чифлик) – Бъзън
16:10 ФК Русе – Бъзън
17:30 мач за 3/4 място
18:30 ФИНАЛ